Meniul INDIVAN

Servim mâncare indiană, gătită după rețete consacrate și adaptate cu finețe la gusturile locale. Experiența ne-a învățat ce apreciază oamenii, cât de intense să fie aromele, și cât de picantă să fie mâncarea. 

Am ajuns, așadar, într-un punct în care am dezvoltat un meniu care se bucură de multă apreciere din partea clienților noștri, fie că e prima dată când comandă de la noi, sau ne știu deja meniul pe de rost. 

Avem principii puternice când vine vorba despre mâncare, așa că am muncit foarte mult pentru a face un flux care să ne permită să servim un preparat într-un timp redus, având totuși grijă să asigurăm valoare nutritivă, prospețime și profunzime în gust. 

Mai jos, puteți vedea meniul IndiVan pentru delivery și takeaway. Pentru festivaluri funcționăm cu un meniu redus, eficientizat pentru a întâmpina așteptările festivalierilor.

ANTREURI

SUPE

CURRY

DESERT

BAUTURI

Luna aceasta, la orice comandă plasată pe site, beneficiezi de transport gratuit și de unul dintre ceaiurile făcute de noi, de ghimbir, sau cardamom, cadou!

De asemenea, poți ridica personal comanda din una dintre locațiile noastre, de pe Strada Capitan Gheorghe Demetriade 6-10 ( în cadrul Mercato Comunale), sau de pe Bulevardul Unirii 47.

POFTĂ BUNĂ!

Scroll to Top