Meniul INDIVAN

Servim mâncare indiană, gătită după rețete consacrate și adaptate cu finețe la gusturile locale. Experiența ne-a învățat ce apreciază oamenii, cât de intense să fie aromele, și cât de picantă să fie mâncarea. 

Am ajuns, așadar, într-un punct în care am dezvoltat un meniu care se bucură de multă apreciere din partea clienților noștri, fie că e prima dată când comandă de la noi, sau ne știu deja meniul pe de rost. 

Avem principii puternice când vine vorba despre mâncare, așa că am muncit foarte mult pentru a face un flux care să ne permită să servim un preparat într-un timp redus, având totuși grijă să asigurăm valoare nutritivă, prospețime și profunzime în gust. 

Mai jos, puteți vedea meniul IndiVan pentru delivery și takeaway. Pentru festivaluri funcționăm cu un meniu redus, eficientizat pentru a întâmpina așteptările festivalierilor.

Cumpără oricare două produse din meniul de mai jos, iar noi îți oferim cadou o bere artizanală de la Ground Zero Beer.

Pentru a beneficia de ofertă, comandă online pe site-ul nostru cu livrare la destinație sau vino să ridici personal comanda din locația noastră din Strada Capitan Gheorghe Demetriade 6-10 (la 1 minut de mers pe jos de statuia Aviatorilor, în cadrul Mercato Comunale).

POFTĂ BUNĂ!

Scroll to Top