Despre noi

Povestea IndiVan

IndiVan a apărut după ce Radu și Dan, fondatorii acestei mici afaceri, au decis că pot face o echipă bună și că vor să intre în afacerea cu mâncare împreună, fără să aibe vreo experiență în industrie sau în antreprenoriat (mai ales Radu, fiind mai tânăr).

Radu și-a dorit asta pentru că simte plăcere și echilibru când gătește, iar Dan pentru că simțea că are multe resurse și cunoștințe pe care a vrut să le transforme în ceva drăguț, pentru oameni. Așa a luat naștere IndiVan, primul food truck care oferă mâncare indiană, în România.

De ce mâncare indiană? Din două motive. Unul, pentru că lui Radu îi place mâncarea indiană în mod deosebit. În al doilea rând, pentru că nimeni nu o făcea. Având aceste două argumente, nu au mai stat pe gânduri, mai ales că dorința lor de a da drumu la treabă era foarte mare.

4 luni mai târziu, pe data de 3 mai 2018, IndiVan Food Truck a vândut prima porție de mâncare, la Cluj-Napoca. În acel moment, cei doi au pornit pe un drum al necunosctului, al învățării și al provocărilor.

Povestea a început acolo, și pare să nu se termine niciodată.

Echipa noastră

Dan

Managing Partner

radu-constantinescu-indivan-1000x1000

Radu

General Manager

Matei

Bucătar șef @ IndiVan

Cătălin

om de bază, părinte spiritual al IndiVan

Ișpi

Om responsabil @Indivan

mihaela-indivan-1000x1000

Mihaela

Bucătar șef @ IndiVan

steluta-indivan-600x600

Steluța

Admin Specialist

daniela-indivan-460x460

Daniela

om de bază, părinte spiritual al IndiVan

alice-indivan-800x800

Alice

Marketing Specialist

"Aliquip habitant ea suscipit ea varius cras habitasse ligula doloremque cepteur vehicula iste nibh, mattis assumenda massa."
- Shamika Smith​
Scroll to Top