Despre noi

Povestea IndiVan

IndiVan a apărut după ce Radu și Dan, fondatorii acestei mici afaceri, au decis că pot face o echipă bună și că vor să intre în afacerea cu mâncare, fără să aibă vreo experiență în industrie sau în antreprenoriat (mai ales Radu, fiind mai tânăr).

Radu și-a dorit asta pentru că simte plăcere și echilibru când gătește, iar Dan pentru că simțea că are multe resurse și cunoștințe pe care a vrut să le transforme în ceva drăguț, pentru oameni. Așa a luat naștere IndiVan, primul food truck care oferă mâncare indiană, în România.

De ce mâncare indiană? Din două motive: unul, pentru că lui Radu îi place mâncarea indiană în mod deosebit. În al doilea rând, pentru că nimeni nu o făcea într-un foodtruck. Având aceste două argumente, nu au mai stat pe gânduri, mai ales că dorința lor de a da drumu la treabă era foarte mare.

4 luni mai târziu, pe data de 3 mai 2018, IndiVan Food Truck a vândut prima porție de mâncare, la Cluj-Napoca. În acel moment, cei doi au pornit pe un drum al necunoscutului, al învățării și al provocărilor.

Povestea a început acolo, și continua cu fiecare porție de mâncare oferită în prezent.

Echipa noastră

Dan

Managing Partner

radu-constantinescu-indivan-1000x1000

Radu

General Manager

Matei

Bucătar șef @ IndiVan

Cătălin

om de bază, părinte spiritual al IndiVan

Ișpi

Om responsabil @Indivan

mihaela-indivan-1000x1000

Mihaela

Bucătar șef @ IndiVan

steluta-indivan-600x600

Steluța

Admin Specialist

daniela-indivan-460x460

Daniela

om de bază, părinte spiritual al IndiVan

alice-indivan-800x800

Alice

Marketing Specialist

Scroll to Top