indivan-electric-castle

Cum este să mergi la cele mai mișto festivaluri?

Atunci când decizi să pornești o afacere cu un foodtruck, un singur lucru este cert: you gotta do what you gotta do, you gotta move like all the time. Am trecut prin multe orașe, participând la festivaluri de diverse mărimi, cu diverse tematici: de la Street Food până la Electric Castle.

Peste tot pe unde am trecut ne-am străduit să satisfacem cerintele clienților, să ne ridicăm la standardele lor, lucruri pe care credem cu tărie că le-am făcut, deoarece de fiecare dată când trebuie săajungem într-un loc în care am mai fost, suntem așteptați cu sufletul la gură.

Când ne gândim la întrebarea din titlu, anume “Cum a fost sa mergem la cele mai misto festivaluri?”, sunt o diversitate de lucruri pe care le simțim, gândim, amintim.De ce? Pentru că festivalurile sunt locurile unde se întâlnesc cele mai multe sentimente, experiențe, trăiri.

La cele mai mișto festivaluri am cunoscut și cei mai mișto oameni. De la colegi de breaslă, cu care am legat prietenii strânse, la clienți, pe care ajungeam să îi recunoaștem perfect și să anticipăm ce își vor comanda.

La cele mai mișto festivaluri ne-am închegat ca și echipă, ne-am sprijinit unii pe alții, ne-am conectat și coordonat perfect pentru a reuși să servim în cel mai scurt timp, un produs de calitate.

La cele mai mișto festivaluri ne-am făcut cunoscuți în rândul oamenilor și ne-am bucurat de aprecierea sinceră a acestora, de aceea suntem printre cei propuși în fiecare an pentru a face parte din foodtrucks line-up.

La cele mai mișto festivaluri am trăit cele mai complexe sentimente, de la relaxare la adrenalină, de la fericire la melancolie, iar de fiecare dată când plecam, abia așteptam să ne întoarcem anul viitor, pentru a putea fi din nou parte din acea atmosferă de poveste, cu oameni degajați și amabili, cu râsete și voie bună, dar și muncă pe măsură.

Pentru tine cum a fost să mergi la cele mai mișto festivaluri?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top