Meniul INDIVAN

Puteți comanda telefonic la 0731 632 068 și puteți ridica personal comenzile din una dintre locațiile noastre: Mercato Comunale (Str. Căpitan Ghe Demetriade 6 – de miercuri până duminică, între orele 12 și 20, sau Bulevardul Unirii 47 (de luni până vineri, între orele 12 și 20).

Servim mâncare indiană, gătită după rețete consacrate și adaptate cu finețe la gusturile locale. Experiența ne-a învățat ce apreciază oamenii, cât de intense să fie aromele, și cât de picantă să fie mâncarea. 

Am ajuns, așadar, într-un punct în care am dezvoltat un meniu care se bucură de multă apreciere din partea clienților noștri, fie că e prima dată când comandă de la noi, sau ne știu deja meniul pe de rost. 

Avem principii puternice când vine vorba despre mâncare, așa că am muncit foarte mult pentru a face un flux care să ne permită să servim un preparat într-un timp redus, având totuși grijă să asigurăm valoare nutritivă, prospețime și profunzime în gust. 

Mai jos, puteți vedea meniul IndiVan pentru delivery și takeaway. Pentru festivaluri funcționăm cu un meniu redus, eficientizat pentru a întâmpina așteptările festivalierilor.

Meniu scurt, dar bun

Desert

Bauturi

Scroll to Top